Over ons

TenSheep is opgericht door Martijn van Egmond en Joost Lieftink en bestaat inmiddels uit een team van acht mensen. Waar onze naam vandaan komt? Dat vertellen we je graag persoonlijk.

We houden van techniek en design, dat is wat ons team verbindt. TenSheep werkt sinds 2009 aan creatieve oplossingen voor diverse opdrachtgevers. We gaan daarbij moeilijke zaken niet uit de weg en vinden het een uitdaging een maatwerkoplossing aan te bieden. We willen iets unieks maken, maar het moet ook goed functioneren. Nu en in de toekomst. Iets moet werken voor de doelgroep of dat nu moeilijk of makkelijk te realiseren is, we doen het.

Onze passie voor het ambacht geldt niet alleen voor online, ook voor offline hebben we een zwak. Waar deze vakgebieden vaak los van elkaar worden ontwikkeld, proberen wij één concept crossmediaal in te zetten. Op deze manier wordt op de best mogelijke manier gecommuniceerd.

Benieuwd geworden? Neem dan contact op en kom eens lang op ons kantoor met uitzicht over, hoe kan het ook anders, weilanden vol schapen.